Een goed gesprek

Van kennismaking tot financieel plan

Het eerste gesprek is altijd een kennismakingsgesprek. Dit gesprek gebruik ik om je beter te leren kennen en te horen wat voor jou echt belangrijk is, zodat ik hiermee rekening kan houden in het financieel plan dat wij samen gaan opstellen. Natuurlijk komen ook de financiën aan bod.

AFSPRAAK MET KARIN

Gezamenlijk plan

Onderscheidend voor mijn werkwijze is, is dat wij samen een plan opstellen. Door gebruik te maken van een online adviesprogramma kun je zelf het meeste van je financiële gegevens invoeren. Dat bespaart mij tijd en jou geld. Ik kan mij dan beperken tot het geven van advies. Wil je het invoeren van gegevens liever uitbesteden. Ook dat is geen enkel probleem.

 

Financieel Plan
Nadat ik de gegevens gecontroleerd heb, stel ik een advies voor je op. Dit advies is online voor je beschikbaar in je eigen financiële dossier. Afhankelijk van je wensen, werk ik deze verder uit op papier en gaan wij dit samen bespreken.

Het vervolg

Soms kunnen dingen beter. Heb ik verbeterpunten voor je gevonden, dan kun je hiermee aan de slag. Dit kan door direct contact op te nemen met de bank, verzekeraar of je tussenpersoon. Wil je dat ik het verder voor je regel, dan is dat ook mogelijk.

 

Altijd beschikbaar
Je online dossier blijft een jaar beschikbaar. Na een jaar kun je besluiten om het te verlengen en heb je weer recht op een half uur gratis advies. Dit kun je gebruiken om af te stemmen of alles nog up-to-date is en om je gegevens bij te (laten) werken.

Spreekt mijn werkwijze je aan? Neem dan gerust eens contact op voor een kennismakingsgesprek.