Hoe sta jij ervoor?

Echt inzicht in je financiën

Weet jij hoe je er financieel voor staat? En dan bedoel ik niet of je weet hoeveel er op je rekening staat. Echt financieel inzicht geeft rust voor nu en voor de toekomst. En het helpt je bij het verwezenlijken van je doelen. Die mooie reis? Eerder stoppen met werken?

AFSPRAAK MET KARIN

Samen

Samen bouwen we aan een degelijk plan. Dat betekent; zelf doen als het kan, advies van mij als het moet. Dat plan krijgt vorm in je eigen online dossier. Daarin staan al jouw financiële gegevens, bijvoorbeeld over je hypotheek en je uitgaven. En je kunt er het online huishoudboekje gebruiken. Daarmee heb je een duidelijk beeld van je uitgaven, want de transacties van je bank worden automatisch gecategoriseerd. Die vergelijk je meteen met de Nibud-begrotingen.

Tips om je situatie te verbeteren

Natuurlijk geef ik je ook tips hoe je je financiële situatie kunt verbeteren.

Elk jaar nemen wij je gegevens even door. Is alles nog up-to-date? Worden je doelen nog gehaald? Of zijn er andere financiële wensen bij gekomen? Ik help je om op koers te blijven.

Financieel pad

Via grafieken, berekeningen en de tijdlijn krijg je een duidelijk beeld van je financiële levenspad. Bekijk bijvoorbeeld hoe jouw situatie is bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Je hebt dus 24 uur per dag inzicht. En verandert er iets, bijvoorbeeld je inkomen of je hypotheekrente, dan weet je meteen of je maatregelen moet nemen. Zo leer je om kritisch naar je eigen financiën te kijken. Maar natuurlijk help ik je als dat nodig is.

Starten?

Wil je beginnen met je online dossier? Vraag dan nu je inlog aan. Wil je een uitgebreid advies? Start dan met een Persoonlijk Financieel Inzicht gesprek. Een financiële periodieke keuring waarmee je jouw financiële situatie meteen in kaart hebt.