Hoe sta jij ervoor?

Financieel inzicht

Weet jij hoe je er financieel voor staat? En dan bedoel ik niet of je weet hoeveel er op je rekening staat. Echt financieel inzicht geeft rust voor nu en voor de toekomst.

Jouw financiële situatie in kaart

PFI gesprek

Met een Persoonlijk Financieel Inzicht Gesprek evalueer ik je financiële situatie. Dan weet je of je geldzaken goed geregeld zijn of dat er verbeteringen mogelijk zijn. Voor nu en voor de toekomst.

Een goed gesprek

Stoppen met werken

“Kan ik eerder stoppen met werken? “Die vraag krijg ik steeds vaker nu de AOW-leeftijd opschuift. Eerder stoppen heeft natuurlijk financiële gevolgen.

Weet jij hoe het zit?

Arbeidsongeschiktheid

De kans om arbeidsongeschikt te raken is vele malen groter dan de kans om te overlijden. Toch hebben veel mensen wel een overlijdensrisicoverzekering, maar is er niets geregeld voor arbeidsongeschiktheid. Toch iets om over na te denken.

Hoe staan je nabestaanden ervoor?

Overlijden

Misschien wil je er helemaal niet over nadenken. Maar het is toch belangrijk om nu zaken te regelen voor als je er niet meer bent. Er is best veel te kiezen en te beslissen.

Toekomstplannen?

Ondernemers

Of je nu DGA bent of ZZP-er. Als ondernemer moet je veel zelf regelen. Je hebt niet de zekerheden van een werknemer. Hoe zit dat bij jou? Een stevig toekomstplan werkt toch net even lekkerder.

Het laatste financiële nieuws

Ik help je graag om alles op een rijtje te zetten. Even een afspraak maken?