Na de scheiding

Inzicht in je financiële toekomst

Een scheiding is ook de start van een nieuwe toekomst. Hoe die er financieel uitziet? Dat breng ik graag voor jullie in kaart. Ik leg een compleet financieel dossier voor je aan waar je altijd inzicht in hebt.

AFSPRAAK MET KARIN

Jouw eigen dossier

Samen stellen we vast wat er in het dossier komt: je inkomen, eventuele alimentatie, toeslagen, woonlasten en nog veel meer. En natuurlijk de belangrijkste vraag: hoeveel hou je over om van te leven. Die duidelijkheid geeft rust.

 

Voor het dossier gebruik ik MijnGeldzaken.nl. Een onafhankelijke website met handige financiële tools. Het is veel meer dan een huishoudboekje. Je krijgt echt een compleet plaatje van je financiële toekomst, inclusief tips.

Jouw dossier geeft:

  • inzicht in inkomsten en uitgaven
  • overzicht dankzij koppeling met je bank
  • een financieel plan om je zaken goed te regelen
  • antwoorden op financiële vragen
  • inzicht in gevolgen van financiële beslissingen
  • tips over voorkomen van financiële problemen
Ik help je graag om alles op een rijtje te zetten. Even een afspraak maken?

Grip op je uitgaven

In je digitale huishoudboekje komen alle transacties van je bank automatisch in de juiste categorie te staan. Zo weet je meteen hoeveel je kwijt bent aan bijvoorbeeld wonen, vrije tijd en eten. Op die manier kun je ook budgetten bepalen en die vergelijken met de Nibud-norm. Alles in overzichtelijke grafieken, inclusief uitleg. Jouw persoonlijke situatie automatisch geanalyseerd!